A BLACK CARE KFT. LEGÚJABB INNOVÁCIÓJA.

Zöld színterápia és barnulás a természet erejével. Méltán állíthatjuk, hogy a SkinAngel Bio Green szoláriumcső a szolárium-kultúra új korszakába lépett. A tavaszi napfényhez hasonlóan, az új zöld bio green is finoman barnítja bőrünket. Komoly technológiai fejlesztés eredményeképpen a Black Care Kft. egy olyan újdonságot mutat be, amellyel kíméletesen barnítva élvezhetjük a különleges hatásokat.

 

A ZÖLD SZÍNTERÁPIÁRÓL:
Előfordul olykor, hogy erőtlennek és kedvetlennek érzi magát? A színek alapvetően fontosak a test és a lélek számára és hangulatunkra, tudatunkra is hatással vannak. A színek energiák. Minden egyes színnek külön hullámhossza és frekvenciája van.

A szemünk ezeket színnek látja, de bőrünk is érzékeli a különböző hullámhosszokat, így egyéb biológiai hatások érhetők el. Ennek következtében érezhetjük úgy, hogy nemcsak vizuálisan hat, hanem a bőrön keresztül a tudatunkra is. A zöld a szívcsakra, a szerelem, a lendület, a zsendülő, új élet, a magabiztosság, a termékenység, a remény és az egyensúly színe.

A ZÖLD BIO SZOLÁRIUMOK HATÁSAI

– TERMÉSZETESEN ARANYBARNA ÉS RAGYOGÓ SZÍN
– BIO POZITÍV HATÁS, D-VITAMIN TERMELŐDÉS TERMÉSZETES ÚTON
– KÖZÉRZET JAVULÁS
– TESTI-LELKI FELTÖLTŐDÉS
– EGYENSÚLYBA HOZ

Call Now Button