SkinAngel Általános információk:
zoldlogo

A Black Care Kft. és az ISOLde Licht GmbH, amely a legnagyobb nemzetközi szolárium technológiai cég, a JW Holding GmbH leányvállalata, közösen hozták létre a SkinAngel márkanévre keresztelt új szoláriumcső családot.

Az első szoláriumcső termékcsalád kizárólag az új Európai Uniós szabványnak megfelelő 0,3 W/m2 határérték teljesítését tűzte ki célként úgy, hogy a vendégek barnulási igényeit minden tekintetben kielégítse.

A SkinAngel szoláriumcső termékcsalád kifejlesztéséhez hozzájárult a Philips cég szoláriumozás területén szerzett sok évtizedes tapasztalata, illetve a napfény és a szolárium fény közérzetre gyakorolt pozitív hatásait feltáró tudományos kutatások eredménye is. A SkinAngel szoláriumcsövek így bizonyítottan a napozás igazi, eredeti élményét biztosítják vendégei számára.

Az új SkinAngel szoláriumcső gyengéd a bőréhez és vonzó külsőt biztosít, miközben természetes, napbarnított bőrszínt érhet el. Szolárium stúdiókat üzemeltető partnerek tapasztalatai alapján, a vendégek bőrfeszülés, bőrpír és a nap káros sugarai nélkül barnultak. A SkinAngel szoláriumcsövekkel most az Ön vendégei is maradéktalanul élvezhetik a biztonságos napozás előnyeit.

AZ EREDMÉNY- Egészségtudatos és biztonságos barnulás, szabályozott kereteken belül.
A SkinAngel szolárium csövek használata meggátolja a veszélyes leégést, nem alakul ki fájdalmas bőrpír, ezért fehér bőrűek is biztonsággal használhatják. Nem szárítja és feszesíti a bőrt, jelentősen mélyebb, és tartósabb barnulást eredményez. Egyidejűleg a szoláriumozás BIO POZITÍV hatásai is fokozottan érvényesülhetnek:

A D-vitamintermelődés növekszik, immunrendszerünk erősödik, csökken számos betegség kockázata, nő az antidepresszáns hatás.* (* Dr. Nicolai Worm: „ A gyógyító D – Hogyan véd meg a napfényvitamin a szívinfarktus, a rák és más civilizációs betegségektől” című könyvéből, 2009.)

Call Now Button